Spela in reklamfilm

Hej och välkommen igen ska du vara till mig och min blogg. Idag är det ingen vanlig dag, för idag ska jag spela in min första reklamfilm i Göteborg. Detta är någonting väldigt stort för mig eftersom det är ett av mina första större jobb som kameraman. Vi får se om jag kanske till och med kan få ett fast jobb här så att jag kan få spela in någon mer reklamfilm i Göteborg, men vem vet?

Klockan är nu 05.16 och jag gick upp ungefär klockan 04.50. Jag har inte kunnat sova jättebra inatt eftersom jag är så nervös och taggad för idag, men jag känner mig ändå pigg, vilket är positivt. Jag ska som sagt idag spela in en reklamfilm i Göteborg för ett ganska stort företag, men jag får inte säga mer än så eftersom den inte kommer ut förrän om en månad. När filmen väl kommer ut kan jag meddela er om vilket företag det är och så vidare. Jag vet inte om det är någon annan än jag som är uppe vid denna tiden, det hade inte jag vart om det inte var så att jag skulle jobba idag, men som sagt är detta ett roligt och spännande jobb jag ska på och det gör att jag inte hade några problem att gå upp. Nu ska jag i alla fall göra mig i ordning eftersom jag snart ska åka till Göteborg för att fixa denna reklamfilm. Ni får ha en bra dag och så hörs vi ikväll när jag har arbetat klart, jag kommer då berätta hela min upplevelse om allt, men inte avslöja för mycket. Hej då.