Flyttstädning

När man flyttar in i en ny lägenhet förväntar man sig inte att den är i stort behov av en uppstädning. Den tidigare hyresgästen städade inte särskilt grundligt innan han flyttade ut och jag blev precis vansinnig och ringde upp hyresvärden och sa att han var tvingad att göra något!!!

Han ringde upp den tidigare hyresgästen och sa att han kommer att ta in en städfirma och att kostnaden kommer du att få ta. Städfirman som finns i Falköping kom inom en timme och städade sedan i flera timmar och till slut var det en godkänd flyttstädning. Så det är inte okej när man flyttar att inte vara noga med städningen. Vad er era värsta minnen från dåligt utförd flyttstädning? Jag tycker att det är någonting riktigt bra att det finns städfirmor och kan man inte städa själv kan man alltid anlita hjälp och bara här i Falköping finns det flera städfirmor men jag måste säga att de som kom och städade från just denna firma var sjusärdeles bra på flyttstädning. Nu vill jag även säga ett par ord om flyttfirmor. Om du ska flytta ett stort bohag så är det oftast bäst att ringa en flyttfirma eftersom flyttning är ett riktigt hårt arbete om du har många saker men jag tror att jag sparar alla rekommendationer om flyttfirmor till ett annat inlägg. Sist men inte minst ska jag heller inte glömma av att säga att att flytta in i ett nytt hus är alltid något speciellt.

Hur många flyttar har du upplevt i ditt liv? Jag har flyttat så mycket under mitt liv att jag inte ens kan räkna, men oftast har det varit att flytta till en lägenhet eller flytta till ett annat område, inte att flytta utomlands, så att flytta utomlands är något jag inte har gjort tidigare, skulle gärna prova!!!