Mjuk start på veckan

Godmorgon alla läsare! Måndag morgon och jag tror inte att jag behöver säg så mycket mer än att saknaden av helgen är stor, men det är bara att ta tjuren vid hornen och köra vidare som vanligt. Jag var faktiskt först in på jobbet idag, förutom det städföretag som alltid är här på måndagarna. De kommer hit redan runt femtiden och då kan jag garantera er att jag fortfarande sover, dock så brukar de kila hemåt redan vid lunch. Frågan är om de går hem och sover en stund då eller vad de gör, jag hade antagligen stupat direkt om jag hade behövt gå upp så tidigt på morgonen. Ska jag vara ärlig så tror jag aldrig att jag hade kunnat arbeta för ett städföretag, jag tror inte att det hade varit möjligt för mig att stiga upp ur sängen så pass tidigt. Då hade jag fått gå och lägga mig vid åtta eller någonting kvällen innan, vilket i sig kanske hade varit något som jag borde testa. Nu somnar jag alltid vid elva tiden och det är faktiskt lite för sent, jag får lite problem med att stiga upp ur sängen så pass tidigt. Men samtidigt så har jag väldigt svårt för att släppa fjärrkontrollen till teven på kvällen, vilket gör att jag inte riktigt ger mig själv möjligheten att somna i tid. Idag blir det nog en väldigt lugn arbetsdag, det verkar som att det bara är jag och två till som jobbar härifrån och sen ett städföretag. Resterande ur personalstyrkan arbetar nog hemifrån och jag vet faktiskt inte riktigt varför inte vi gör det än. Dock så är det nog tur att jag inte får sitta hemma i Kungälv och arbeta, det känns lite som att jag inte har den disciplinen riktigt så därför är det nog lika bra att jag tar mig över till andra sidan av Kungälv till jobbet.