Bytt ut mina däck i Vetlanda

Nu har jag varit och servat mina däck i Vetlanda hos Slageryds BIL & Traktor AB. De ingår i Super Däck-kedjan vilket innebär att de har ett stort nätverk som gör det möjligt för dem att ha ett stort sortiment på däck, fälgar, samt att det även ger dem möjligt att ha bra priser på deras däck. Sedan tidigare när jag varit hos dem och servat min bil har det alltid varit ett kvalitativt jobb så därför känner jag mig inte det minsta orolig över deras omdöme vad gäller vilka däck som jag bör ha. De är även en Mekonomen auktoriserad bilverkstad vilket betyder att de kan hjälpa alla människor, oavsett märke på bilen, med deras problem. Men nog om min bil nu! Hur har er dag sett ut idag? Ni får gärna dela med er av er vardag i mitt kommentarsfält som ni finner här nedan och sedan så vill jag även tacka alla ni som läser min blogg varenda dag. Det gör mig verkligen glad att ni vill fortsätta läsa om min vardag, både när det gäller det roliga i mitt liv samt det mindre roliga. Ni ger mig energi att fortsätta orka att blogga.