Tillbaka till förstasidan

Mjölkö

Mjölkö är en ö i Österåkers kommun ca 3 kilometer öster om Åkersberga. Ön är bebyggd med ett flertal fritidsfastigheter, varav en ägs av snickaren ... > Visa mer


Prenumerera på veckomailet

Tänk vad bra att få ett mail varje vecka med det som händer i skärgården eller på just din ö. Du kan avbryta när som helst.

Bli medlem

På Strandsatt får alla vara med och informera och annonsera! Som medlem kan du publicera annonser, nyheter och evenemang. Flera öar

Hela skärgården vinner på tillgänglighet och information

Strandsatt, 17 Apr

Nu nalkas den tid då det händer grejer i skärgården! Idén med Strandsatt är att alla ska få reda på allt roligt, spännande och intressant som händer i vår vackra skärgård! Det bygger på att alla även kan vara med och informera om det som händer!

Loppis? Bryggdans? Invigning? Föreningsmöte? Naturhamn? Strand? Gruva? Enklare kan det knappast bli att marknadsföra händelser och sevärda platser i skärgården. Inte nog med att informationen presenteras på Strandsatt, den går även ut helt automagiskt via mail, Twitter och Facebook!

Vet du något som händer? Lägg ut det på
http://strandsatt.se/kalendarium/ny

Vill du tipsa om en sevärd plats? Lägg ut den på
http://strandsatt.se/guide/ny

 Flera öar

Strandsatt för alla Sveriges skärgårdar ?

lars olsson, 10 Nov

Vid SRFs (Skärgårdarnas RiksFörbund) representantskapsmöte i november diskuterades hur man eventuellt kan hitta en lösning på det informationsbehov som hittills skötts av speciellt Skärgårdsbryggan. Jag påpekade att en möjlighet är att på ett eller annat sätt använda Standsatt i det sammanhanget. Hur detta skall ske och vilka krav som då kommer att ställas måste naturligtvis undersökas närmare. Något som jag reagerade på var att tyvärr inte ens de som representerar SIKO-, dvs Stockholmsområdet verkade veta så mycket om Strandsatt. Kanske behov av en aktiv "marknadsföring" ?
Lasse O.